Ma megint eszembejutódott az a senkiházi, nem tudom mér tekintettem én a barátomnak az a rosszabb, hogy szeret ki bírja továbbosat játszani szóval nemkér tőlem bocsánatot én meg szivesen megjárszanám magam de nem akarok hamis bocsánatkérést. Szóval marad így ez az egész. Az osztálykirándulás jó volt az első szálláson Hella talált nállunk gumit és ránkuszította Labánt is. A második szálláson nem volt ablak meg fűtés WC nem volt leválasztva fülkékre és a zuhanyzónál álltak ki a vezetékek szóval... hajszárítóval fűtöttünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://iamagoodboy.blog.hu/api/trackback/id/tr211131887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jujo :) 2009.05.22. 09:11:51

Szia Noel! Senkiházi? Ezt ugye rám érted? Ki másra, csak te vagy ekkora szánalom, hogy lehordj mindenkit, meg össze-vissza írogass róla, mintha te több lennél. Hát, peersze, te vagy A NOEL! Te megteheted!! Komolyan mondom, nincs még 1 ilyen ember, mint te. Nem ilyen jó, hanem ilyen szánalmas...
süti beállítások módosítása