Olyan jó lenne, ha 14 lennék

2009.02.04. 10:18

Ezen már régebb óta gondolkodtam, hogy miért is jó:
1. mert vezethetek segédmotort vagy mit
2. mert ekor enged el anyukám japánba
3. mert lesz személyim
4. mert ha mehetek japánba akk onnan Szingapúrba is
5. mert ha mehetek japánba akk onnan Hong-Kongba is
6. inkább nem írom le az előző mondatot még 1x szal mehetek Indonéziába
7. mehetek Ausztráliába
8. mehetek Hawaiira is :D

A rossz:
1. bűntethető leszek és csak ennyi :P

 

MA ZSUZSI GÉPE MEGJAVULT ÉÉÉÉS MSN MSN MSN MSN MSN!!! Azt hittem, hogy beteg lett mivel nem válszolt az sms-mre se de mondta , hogy az is elromlott :S:S. DE ÖRÜLÖK HOGY SeMMI BAJA!!!!


Kint a kertben kutyámmal játszottam ma, és az eddigi ari büdi-hopi játéksorozathoz kitaláltunk még párat. 1. a oldalazokfelé és elfut a kapuhoz játék és vissza amikor legugolok. 2. a belesöprök a pofádba és csonttal rohangálsz játék. Imádok ilyen baromságokat játszani a kutyámmal, régebbiek: homokot söprök a pofádba és őrült rohangászás, ugrok egyet és ő is.


Megnéztem még a jóbarátokot (mindenféle sorozatra rászoktam a betegségem alatt ezek: jóbarátok, vmi ufos h családban van és nincs köldöke nem tudja, hogy milyen amiko feláll a farka kb, 2point4 children, Las Vegas) és ott mindenkinek a 30. szülinapját ünnepelték meg. Fura volt kicsit. Igaz Phoebie (nem tom hogy írják---> Fíbí) 31 éves me az ikertesója az anyakönyvében megmutatta, hogy nem 30 hanem 31 és mondja, hogy egy svéd menkültnek odaadta Phoebie anyakönyvét xD.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iamagoodboy.blog.hu/api/trackback/id/tr53921913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása